Onze diensten – missiewerk. Wij gaan verder dan een lijst met bestaande diensten. Wij doen missiewerk en ontdekken altijd nieuwe mogelijkheden. Als uw plannen net zo innovatief en ambitieus zijn als ons team, dan komen wij graag bij u aan tafel.

Onze werkwijze – Helder. Wij maken samen met u een plan en doen datgene dat nodig is om uw doelen te bereiken. Voor ieder project wordt dan ook een afzonderlijk plan gemaakt waarin alle werkzaamheden helder worden omschreven.

1Doel bepalen Samen met u kijken wij naar het doel van het project. Wij bekijken het doel graag vanuit uw perspectief en zullen ook ons perspectief met u delen.

2Plan ontwerpen Een helder plan als basis voor de uitvoering en test-fase. Ook een handig document bij de oplevering. Dan weet u precies hoe de vork in de steel zit.

3Engineering Nadat het plan goedgekeurd is gaan wij aan de slag. Wij zetten al onze kennis en expertise in om u de beste kwaliteit te bieden.

4Testfase Ieder product wordt grondig getest voor de lancering. Het plan en het product worden nogmaals aan een grondige check onderworpen en we proberen alle functies uit.

5Launch! Samen genieten we van de lancering en de opdrachtgever trakteert op taart met gebak en schrijft een mooie recensie over de geslaagde lancering.

6Control-room Na lancering houden wij de voortgang nauwlettend in de gaten. Vanaf hier kunnen wij uw project bijsturen om uw doel optimaal te bereiken.

7Maintanence Het voelt ook een beetje als ons ‘kindje’. Onderhoud en doorontwikkeling doen wij dan ook met passie.

Wat we doen

IT Solutions

Multimedia development

Vastgoed e-Commerce

3D Visualisaties

Webdevelopment