<<Terug naar overzicht

Casus:   3D Woningwijzer

auto

E-Core heeft in opdracht van Woonbedrijf, één van de grootste woningbouwverenigingen in Nederland, de online marketing verzorgt van het omvangrijke project Strijp-S in Eindhoven; de grootste binnenstedelijke herontwikkeling in Europa.

Woonbedrijf ontwikkeld op Bouwveld E het project SAS-3, waar meer dan 200 woningen (appartementen en stadswoningen) in de huur- en koopsector worden aangeboden.

Naar projectwebsite

Realisatie

E-Core heeft voor dit project gekozen voor het inzetten van de 3D-Woningwijzer met socialmedia koppelingen met facebook en twitter. De 3D-Woningwijzer maakt het mogelijk om in 3D rondom het project te lopen en de verkoopinformatie van alle wooneenheden apart in te zien. Met een druk op de knop kan per woning een unieke brochure als PDF worden gegenereerd of kan op een woning worden ingeschreven.

Offerte aanvragen >>

Ook kunnen geïnteresseerden en kopers/huurders een "thuisgevoel" aanmaken op een woning. Waarmee ze vervolgens een (pas)foto kunnen uploaden, berichten (inclusief foto’s, een tweet of een link) kunnen plaatsen en de 2D/3D plattegrond naar eigen inzicht kunnen inrichten. Dit thuisgevoel kan vervolgens gedeeld worden via socialmedia of worden gebruikt als digitaal verhuisbericht.

schermafdruk schermafdruk

Vastgoedmanagement

Op de achtergrond zijn de wooneenheden, de content en het klantenbestand eenvoudig te beheren via het Ecore Management Systeem (EMS) en kunnen per onderdeel uitgebreide rapportages worden uitgewerkt. Het EMS kan door de verschillende betrokken partijen, zoals de makelaar, via een afgeschermde login worden benaderd.

schermafdruk schermafdruk