Ons succes – een sterk team. Ecore bestaat uit een groep enthousiaste vakidioten. Daarnaast werken wij met doorgewinterde projectleiders. Een pittige combinatie met een innovatief karakter!

Met een enthousiast team van getalenteerde 3D-visualisten en software engineers leveren wij producten en diensten op het gebied van 3D-visualisatie, grafische techniek, software engineering en combinaties hiervan. Onze werving- en selectiemethodiek is gebaseerd op het scouten van jong talent. Daarnaast werken wij met doorgewinterde projectleiders.

E-Core beheerst daarom het volledige spectrum dat nodig is om topproducten te ontwikkelen. Waar nodig vallen wij terug op ons netwerk om u een integraal product te kunnen leveren. U heeft één aanspreekpunt voor complexe IT- of marketingprojecten. E-Core voert die regie en bewaakt dat het geheel conform uw wensen en binnen de gestelde termijn wordt opgeleverd.

Missie

Het in opdracht en op eigen initiatief (doen) ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande producten én de advisering en ondersteuning van derden bij het ontwikkelen hiervan. Beide op het raakvlak van informatie- en communicatietechnologie en multimedia producties. Om deze doelstelling te realiseren maken wij gebruik van een team van alleen de beste professionals in hun vakgebied.